2013. 02. 05.

Flavon kids




A természetes eredetű antioxidánsok minden korosztály számára fontosak a kiegyensúlyozott és változatos étrend megteremtéséhez.


Egy fejlődésben lévő szervezet számára kiemelt fontosságú a vitaminok és ásványi anyagok megfelelő mennyiségű bevitele. A Flavon kids tartalmaz sok, a gyermekek fejlődése szempontjából nélkülözhetetlen színanyagokat, vitaminokat, ásványi és egyéb anyagokat.

A felhasznált gyümölcsöket a legfrissebb tudományos kutatások alapján válogattuk össze. A koncentrátum tartalmaz egy külön gyermekeknek kifejlesztett vitaminsort, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-, C-, H-vitamin, valamint folsavat is, mely nélkülözhetetlen a várandós és a szoptatós kismamák számára. A termék gyártásánál természetes anyagokat használunk fel. 

Flavon kids összetevői


A Flavon max termékcsalád második tagja 2005. évében jelent meg a piacon, mely közkedvelt termékünk a gyermekek, valamint a várandós és szoptatós édesanyák körében.

Fogyasztása minden kicsi és nagyobbacska gyermek számára ajánlott, hiszen elsődleges szerepe a napi gyümölcsbevitel emelése, fokozása. Kisgyermekek esetében a termék használatát legkorábban a szoptatás abbahagyását követően akkortól javasoljuk, amikor a gyermek már fogyaszt gyümölcsöket és vegyes étrenden van.

A várandós és szoptatós édesanyáknak szintén kiemelt figyelmet kell szentelniük étkezéseikre, hiszen ez nagymértékben befolyásolja gyermekük egészségét és megfelelő fejlődését, ezért azoknak a tudatos várandós és szoptatós édesanyáknak is javasoljuk termékünk fogyasztását, akik úgy érzik, hogy ezáltal hozzájárulhatnak étrendjük változatosabbá tételéhez.

Flavon kids tápértéktábla


Tartósítószert nem tartalmaz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése