2013. 02. 01.

Szupergyümölcsök


avagy zöldség és gyümölcsfogyasztás felsőfokon ...

A szabad gyökök a szervezet normális működése során képződött, olyan nem stabil atomok vagy molekulák, amelyekben elektron-hiány lép fel. Hogy ezt a hiányt megszüntessék, a szervezet egyéb, egészséges sejtjeiből vesznek „kölcsön” elektronokat, közben visszafordíthatatlanul károsítva azokat. 

Ezt a folyamatot hívják oxidációnak. Ugyanaz a folyamat, mint amikor a fém megrozsdásodik, vagy a félbevágott alma vágási felületén megbarnul. A szabad gyökök oxidációt okoznak a szervezeten belül, ezért van szükség nagyon sok antioxidánsra, ami akadályozza ezt a sejtkárosodással és folyamatos öregedéssel járó folyamatot. Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a szabad gyökök által okozott károsodás legalább 60 degeneratív betegséghez kapcsolható.


energiahiány - ingerültség - álmatlanság - rohanás - stressz - mesterséges élelmiszerek - világjárványok - dohányzás

Ismerősen hangzanak?
Manapság egyre többen ismerik fel hogy ahhoz, hogy megfeleljünk a napi elvárásoknak bizony kell egy kis segítség. A XXI. században a minőségi táplálkozás nem választás, hanem létkérdés.
A Flavon Active összetevői között megtalálható a világ egyik legnagyobb mennyiségben fogyasztott gyümölcse, az ananász; a beltartalmi mutatói miatt igencsak elismert açai, valamint a hírnevét C-vitamin-tartalmának köszönhető acerola. A Flavon Active komplexitásához a rendkívül sokféle növényi színanyagot tartalmazó fekete berkenye, és az Európa-szerte jól ismert málna is hozzájárul. A gyümölcsök mellett a Flavon Activemagnéziumot, cinket és L-karnitint is tartalmaz. A termék további specialitását a benne található fügekaktusz-gyümölcs, a természetes élénkítő hatással bíró guaranaés a magas antioxidáns-tartalmú zöld tea biztosítja.
Az itt felsorolt összetevők mindegyike jól illeszkedik a tudatos táplálkozást választók étrendjébe.





Ezt neked találták ki ha:
- egészséges élénkítésre vágysz
- hatékony választ akarsz adni a XXI. század egyre komplexebb kihívásaira
- a ma szupergyümölcseinek előnyeit szeretnéd élvezni
- egy speciális összetevőkből készült minőségi termékkel kívánod étrended kiegészíteni
- a gyümölcsök növelt bevitele mellett szervezeted magnézium- és cinkháztartását is javítani szeretnéd
A termékek tartósítószert nem tartalmaznak.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése