2013. 07. 21.

Flavon Green


Mindannyian tudjuk, hogy a zöldségek rendszeres fogyasztása jó hatással van szervezetünk általános állapotára, ellátja az alapvető és speciális tápanyagokkal, élelmi rostokkal és vitaminokkal.




Ennek ellenére nagyon kevesen vannak, akik a minimálisan javasolt zöldségmennyiséget nap, mint nap elfogyasztják. Rohanás reggel és este, napközben valami gyorsan és könnyen fogyasztható – friss vagy alig feldolgozott zöldségekre nem igazán jut időnk, még ha szeretnénk is egészségesen táplálkozni.

A mai ember szervezete nagyon sok káros hatásnak van kitéve, melyeket egyedül nem képes leküzdeni, ezért a jó minőségű étrend-kiegészítőknek egyre nagyobb szerepe van napjaink táplálkozásában. Az étrend-kiegészítők olyan termékek, amelyekkel megelőzhetjük a nem megfelelő táplálkozásunk miatt esetlegesen kialakuló hiánytüneteket.

A Flavon Green olyan új, forradalmi módját teremti meg a zöldségfogyasztásnak, amely teljességgel átalakíthatja az eddigi szokásokat. Mindössze egy kanál termék fogyasztásával fedezni tudjuk az ajánlott napi zöldségbevitel jelentős részét.

A Flavon Green legnagyobbrészt zöldségekből készül. Így lehetővé válik, hogy a napi ajánlott gyümölcsmennyiség bevitele mellett (Flavon max, Flavon kids vagy Flavon max Plus+) zöldségfogyasztásunk egy részét is Flavon termékkel fedezzük.

A Flavon Green, koncentrált és egyszerűen fogyasztható, lekvárállagú formában teszi elérhetővé olyan egészséges zöldségek előnyeit, mint pl. a brokkoli, a zeller, a sárgarépa vagy a spenót. Nem láttam még nyers spenótlevelet, brokkolit vagy spirulinát rágcsáló gyereket vagy felnőttet, jószerivel ezen zöldségek egy részét még főzelék formájában vagy párolva sem szívesen eszik meg

A még komplexebb és tökéletesebb hatás érdekében a termék összetevői között megtalálható a méltán népszerű búzafű; napjaink sokoldalú újdonsága, a spirulina alga; a kitűnő antioxidáns hatásairól ismert zöldtea, valamint az évszázadok óta nagy becsben tartott fokhagyma. Számtalan pozitív hatása miatt helyet kapott a termékben a homoktövis, a petrezselyem és a grapefruit is.







A Flavon Green fogyasztását mindenkinek ajánljuk, aki

- mindennapi táplálkozása során nem tud elegendő figyelmet fordítani a megfelelő mennyiségű zöldségbevitelre,
- számára fontos a vitaminok és ásványi anyagok tiszta forrásból történő folyamatos bevitele,
- tudatos fogyasztó,
- egy olyan, teljesen új formában szeretne zöldségeket fogyasztani, ahogy azt eddig nem tehette meg.







                                                                     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése