2013. 07. 21.

Flavon max

A gyümölcsfogyasztás szervezetünk számára kiemelt fontosságú. Ebben az élelmiszercsoportban ugyanis olyan, alapvető jelentőségű vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, növényi színanyagok, élelmi rostok és egyéb fontos anyagok találhatóak, amelyek feltétlenül szükségesek testünk egészséges működéséhez.


A Flavon max termékcsalád első tagja 2004. nyarán jelent meg a piacon. Azóta több mint százezer elégedett fogyasztó bizonyítja kiváló minőségét.

A terméket a különleges gyártási eljárás és a természetesség teszi egyedülállóvá. Szakítva a korábbi gyakorlattal, a szervezetünk számára szükséges anyagokat nem tabletta vagy por beszedésével, hanem egy rendkívül finom és könnyen fogyasztható termékkel biztosíthatjuk. A kiváló minőség és komplexitás szintén termékünk alappillérének tekinthető.

A XXI. század emberének életmódja, a megélt napi stressz, a szennyezett környezet, a túlzott gyógyszerfogyasztás, a dohányzás és a helytelen étkezési szokások miatti tápanyaghiány komolyan igénybe veszi szervezetünket.

A Flavon max jelentős mennyiségű növényi színanyagot tartalmaz, ezek közül a polifenolok, flavonoidok, antociánok, proantocianidinek és karotinoidok a legfontosabbak. Ezek a növényi anyagok egyre inkább a tudományos kutatások előterébe kerülnek, mivel azok megfelelő mennyiségű mindennapi bevitele feltétlenül szükséges az emberi szervezet számára.

A Flavon max-ot az előállításnál alkalmazott speciális gyártási eljárás teszi egyedülállóvá, amely biztosítja, hogy az összetevők ne kivonatok formájában kerüljenek az üvegbe.

Tartósítószert nem tartalmaz!

 OÉTI notifikációs szám: 10029/2011





A Flavon max fogyasztását mindenkinek ajánljuk, aki

- nem fogyaszt naponta megfelelő mennyiségű gyümölcsöt és zöldséget,
- ki akarja egészíteni jelenlegi táplálkozását,
- értékes tápanyagokat szeretne bejuttatni szervezetébe;
- egy, a XXI. század emberének kifejlesztett termék előnyeit szeretné élvezni.

A Flavon max magas antioxidáns és flavonoid tartalmú étrend-kiegészítő, ezért alaptermékünket méltán ajánljuk a felnőtteknek.










            



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése