2013. 07. 21.

Flavon kids

A Flavon max termékcsalád második tagja 2005. évében jelent meg a piacon, mely közkedvelt termékünk a gyermekek, valamint a várandós és szoptatós édesanyák körében. 




A természetes eredetű antioxidánsok minden korosztály számára fontosak a kiegyensúlyozott és változatos étrend megteremtéséhez. Egy fejlődésben lévő szervezet számára kiemelt fontosságú a vitaminok és ásványi anyagok megfelelő mennyiségű bevitele. A Flavon kids tartalmaz sok, a gyermekek fejlődése szempontjából nélkülözhetetlen színanyagokat, vitaminokat, ásványi és egyéb anyagokat.



Zöldségekre és gyümölcsökre mindannyiunknak szüksége van, így a gyerekeknek is. A gyermekek esetén kiemelt fontosságú a termék kellemes íze, illata és állaga, hiszen ezt általában könnyen elfogadják az édesanyától.



A várandós és szoptatós édesanyáknak szintén kiemelt figyelmet kell szentelniük étkezéseikre, hiszen ez nagymértékben befolyásolja gyermekük egészségét és megfelelő fejlődését.



Tartósítószert nem tartalmaz!



OÉTI notifikációs szám: 1109/2006







Fogyasztása minden kicsi és nagyobbacska gyermek számára ajánlott, hiszen elsődleges szerepe a napi gyümölcsbevitel emelése, fokozása. Kisgyermekek esetében a termék használatát legkorábban a szoptatás abbahagyását követően akkortól javasoljuk, amikor a gyermek már fogyaszt gyümölcsöket és vegyes étrenden van.



Ezen kívül azoknak a tudatos várandós és szoptatós édesanyáknak is javasoljuk termékünk fogyasztását, akik úgy érzik, hogy ezáltal hozzájárulhatnak étrendjük változatosabbá tételéhez.



A fentieken túl természetesen bárki más is fogyaszthatja termékeinket, aki ezen kellemes íz segítségével kívánja szervezetét támogatni.



- mert a gyermekek nagy többsége nem fogyaszt naponta megfelelő mennyiségű gyümölcsöt és zöldséget,

- a termék a fejlődő szervezet számára szükséges anyagokat tartalmaz,
- nem tartalmaz tartósítószert,
- az egyedülálló eljárásnak köszönhetően a felhasznált gyümölcsök hatóanyag tartalmának jelentős része a termékbe kerül.



            



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése