2013. 07. 21.

Flavon max Plus+

A Flavon max Plus+ termékcsaládunk prémium tagja. Exkluzív termék, melyet komoly igénybevételnek kitett felnőtt emberek számára hoztunk létre, akiknek életvitelüknél fogva kiemelten fontos a folyamatos antioxidáns-pótlás.




A megélt napi stressz, a nem megfelelő táplálkozás túlzott jelenléte egyre inkább probléma. Ezek együttes következményeként esetenként kóros mértékben felszaporodhatnak szervezetünkben a reaktív szabadgyök molekulák. . Tovább súlyosbíthatja a helyzetet a dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás, az indokolatlan gyógyszerfogyasztás, a levegő, a víz és a talajok szennyezettsége is.

A szervezet megfelelő antioxidáns ellátása nagyon fontos, amiben a táplálkozásnak, a megfelelő mennyiségű és minőségű élelmi anyagok bejuttatásának szerepe igen jelentős, ezért tartalmaz termékünk céklát, homoktövist, fekete áfonyát, fekete ribizlit, gránátalmát és kékszőlőt. Ezek a növények antioxidáns hatásúak.

A Flavon max Plus+ részét képezheti a változatos étrendnek, mivel jól megválasztott, tudatosan összeállított, komplex, minőségi, természetes étrend-kiegészítő.

Tartósítószert nem tartalmaz!

OÉTI notifikációs szám: 10028/2011





Kinek ajánljuk?

- A Flavon max Plus+ fogyasztása kimondottan ajánlott azok számára, akik komoly szellemi vagy fizikai megterhelésnek, stresszeknek vannak kitéve.

- Akik rendszertelenül, egysíkúan, nem elég változatosan étkeznek.

- Javasoljuk a Flavon max Plus+ fogyasztását mindazoknak, akik kiemelt figyelmet szentelnek egészségüknek, szervezetük állapotának.



            



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése